Test contabilitate – Mijloace Fixe

Bine ați venit la testul de contabilitate - Mijloace Fixe !

Testul constă din 12 întrebări din domeniul contabilității mijloacelor fixe (imobilizări corporale și necorporale). Întrebările sunt cu răspuns unic sau cu răspuns multiplu.

În cazul în care aveți întrebări cu răspunsuri multiple, nu marcați mai multe decât e cazul, întrucât răspunsurile eronate vă vor scădea punctajul. Nu există limită de timp pentru rezolvarea testului.

Dați clic pe butonul ”Începe”.

Testul de contabilitate

Bine ați venit la testul de contabilitate !

Testul constă din 15 întrebări  cu răspuns unic sau cu răspuns multiplu. În cazul în care aveți întrebări cu răspunsuri multiple, nu marcați mai multe decât e cazul, întrucât răspunsurile eronate vă vor scădea punctajul. Nu există limită de timp pentru rezolvarea testului.

Dați clic pe butonul ”Începe”.

Test_Plata

This quiz is for logged in users only.


Recunoaște intervalele muzicale

Recunoaște emoția din expresiile faciale

Bine ai venit la testul ” Recunoaște emoția din expresiile faciale”

Acesta este un test de comunicare nonverbală. Vei vedea mai multe imagini cu expresii faciale, și pentru fiecare imagine va trebui să alegi emoția pe care aceasta o reprezintă. Spre deosebire de expresiile faciale prototipice (în care emoția este foarte evidentă), cele din cadrul testului sunt de o intensitate minimă spre moderată, asemănătoare celor din viața de zi cu zi.

Recomandarea este ca înainte de a face acest test să fi citit deja articolul Comunicarea emoțiilor prin expresiile faciale, articol unde sunt ilustrate și descrise expresiile prototipice.

Aceasta este expresia neutră a feței (fără emoții)

Succes!

Recunoaște emoția din voce

Bine ai venit la testul  ” Recunoaște emoția din voce”!

 

Acesta este un test pentru îmbunătățirea abilităților tale de comunicare nonverbală.

Va trebui să asculți niște clipuri audio în care cineva va număra de la 1 până la 7 cu o anumită expresivitate a vocii, iar tu va trebui să ghicești ce emoție este transmisă.

Ai de ales între 6 emoții de bază: bucurie, mânie, tristețe, surpriză, frică și dezgust.

Succes!