Corul Magic Music SPA - Sănătate Prin Arte

Corul Magic Music SPA – Sănătate Prin Arte

Corul Magic Music SPA este un cor de copii  format sub egida Asociației Sănătate Prin Arte, cor a cărui menire este să  îmbine pasiunea pentru muzică cu un profund sentiment de solidaritate și integrare socială, depășind barierele convenționale ale artei și educației. În cadrul corului își unesc vocile și inimile copii tipici și atipici (cu cerințe educaționale speciale), coordonați fiind de Angelica Baciu, artist liric în Corului Național de Cameră MADRIGAL – Marin Constantin.

Corul Magic Music SPA oferă tuturor copiilor oportunitatea de a se bucura de artă, dar și de a simți puterea terapeutică a muzicii. Înainte de toate, corul este o comunitate în care fiecare copil, indiferent de particularitățile sale, este tratat cu egalitate, respect și dragoste. Muzica și activitățile creative sunt o modalitate prin care copii pot învăța să colaboreze și să se susțină reciproc, acceptarea diferențelor fiind o sursă de creștere emoțională, nu de separare.

Recent, mesajul de dragoste și speranță al corului Magic Music SPA a fost auzit și în cadrul emisiunii ”Românii Au Talent”, unde Magic  a obținut patru voturi de „Da” și un elogios „bilet de trecere către semifinale”, fiind supranumit „Corul Îngerilor Fenomen”.

Românii Au Talent –  Magic Music SPA cântând ”Cantus Inaequlis”

Fenomenul din culise – despre bucuria de a aduce copiii pe scenă