Sănătate Prin Arte - Logo

Termeni și Condiții donații

Acest regulament se aplica celor care fac donații cu cardul (online) către Asociația SPA – Sănătate Prin Arte, numită în continuare ”Asociația”. Prin folosirea metodei de donații online, sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai jos.

Donațiile cu cardul

Donațiile se fac în sistem de plata online cu cardul, prin intermediul procesatorului de plăti Stripe, care a încheiat un contract în acest sens cu Asociația. Plățile sunt securizate, conform protocoalelor internaționale de securitate și confidențialitate a datelor. Procesarea datelor de card se face pe o pagină securizată a procesatorului de plăti, Asociația nu reține nicio informație referitoare la cardurile donatorului. Informații despre procesatorul de plăți Stripe și termenii serviciilor furnizate de către acesta pot fi găsite aici: https://stripe.com/en-ro/legal/ssa

Folosirea de cardului de debit sau credit fără permisiune

Când o donație este făcută,  aceasta generează o tranzacție pe cardul dumneavoastră care este finală și nedisputabila, în afară situației în care este demonstrată folosirea fără acord a unui card de debit sau credit de către o altă persoană decât posesorul de drept. În acest caz, în care a fost folosit fără autorizare cardul dumneavoastră de credit sau debit, ori dacă acesta a fost furat sau pierdut, trebuie să notificați banca dumneavoastră emitentă și să urmați procedura acesteia pentru această situație.

Politica de returnare

Donațiile cu cardul se pot returna donatorilor, în cazul în care acesta solicită în mod expres. În acest caz, donatorii vor trimite, în termen de maximum 14 zile calendaristice, din momentul în care a fost efectuată donația, o cerere scrisă către Asociație, în care va solicita returnarea sumei donate. Donatorul va atașa, la această cerere dovada donării acestei sume de bani prin intermediul site-ului https://sanatate-prin-arte.ro/

Cererea de returnare a donațiilor va fi expediată prin poșta electronică, la adresa: contact@sanatate-prin-arte.ro

Politica de confidențialitate

Datele solicitate de către Asociație vor fi folosite doar în contextul facilitării donațiilor. Informațiile obținute de la utilizator nu vor fi puse la dispoziția niciunei persoane fizice, juridice,instituții etc. decât în cazul în care sunt solicitate justificat de către autoritățile în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau în cazul în care se abuzează în orice fel de website. Datele personale ale utilizatorului vor fi folosite de Asociația  și de către procesatorul de plăți Stripe numai în scopul declarat anterior. Informațiile din formularul de plată vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea donației.