Sănătate prin Arte - Boluri cu multă fericire!

Povestea unor “Bulgări de Fericire”

Povestea unor “Bulgări de Fericire”

Eram în anul I de Facultate. Abia venită în București.  Așa cum aveam să mai povestesc ulterior, mă simțeam ca un pui galben de găină în mijlocul unei ogrăzi pline de animale mari. Speriată, oarecum, de toată vânzoleala și agitația, totodată uimită, chiar fascinată de atât de mult nou!

Treceam în fiecare zi, spre Conservator, prin Centrul Vechi. Dimineața – pe fugă, după amiaza – pe tihnă. Într-o astfel de tihnă, pierzându-mi privirea în stânga și în dreapta, am trecut pe lângă o vitrină a unui magazin deja închis. În vitrină erau muuulte ghemotoace de hârtie, mai mari și mai mici, galbene. Și spun muuulte tocmai să vă puteți imagina că umpleau, și pe înălțime, mai mult de jumătate din suprafața vizibilă prin geam.

Într-un colț, pe un bilețel, era scris “Bulgări de Fericire”. Atunci a fost unul dintre primele momente în care am simțit că sunt fericită. Fericită…că sunt un pui galben, de găină, în mijlocul unei ogrăzi cu animale mari. Fericită că am ajuns să fiu studentă, să îmi pot dovedi mie însămi cât de multă încredere pot avea în mine și în ceea ce fac prin propriile-mi puteri!

La fel de fericită sunt acum, la început de drum în ceea ce privește Asociația “Sănătate Prin Arte”, când realizez cât de multe lucruri frumoase și bune putem face împreună și pentru noi. Noi, cei care, cu răbdare și perseverență, vom demonstra că putem și vom reuși! Noi, cei tipici și atipici, lucrând împreună cot la cot, inimă lângă inimă, suflet pentru suflet!
Sanatate Prin Arte - Angi cu Erin

Duminica trecută s-a întâmplat asta.  A fost o zi cu multă bucurie, o zi în care fiecare a creat fericire, a purtat-o pe palme până acasă și a întipărit-o în amintire pentru multă vreme de aici încolo. ”Bolurile cu Fericire” sunt un simbol.

Sănătate prin Arte - Simboluri ale fericirii

Mâini stângace sau cu experiență, talentate, temătoare sau dezinvolte, au creat picturi cu adevărat valoroase prin ele însele. Frumosul din suflet s-a așezat, în culori, pe sticlă.
Sănătate prin Arte - Încă un bol cu fericire

Cu multă emoție am pregătit acest atelier și am simțit că începe o nouă etapă în viața mea. Și dacă toate astea sunt doar pentru a aduce încă un zâmbet de copil pe lumea astea, atunci cu siguranță merită!

Sănătate prin Arte - zambet de copil nazdravan

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *